dissabte, 29 de desembre del 2012

CA LA PILI "NEW GENERATION"

Ereu petitets i entremaliats...
Teníeu una marxeta que era massa... 
Hi havia dies que acabava esgotada però valia la pena!

Recordo la careta d'uns nens i nenes que venien a classe... Els primers dies molt preocupats, desprès molt espantats i desprès no hi havia manera de que marxessin de casa! I… es clar, s’hi van quedar!
Es va fer un grup d’amics... 
Tot eren confidències, secrets, tothom s’ho explicava tot. La confiança era el més important i tots volien saber de tots. Varem preparar activitats i ens ho varem passar molt bé. Vam fer garatjades, estanyades, turisme, camping, navegar pel Midi, sopars interminables, vam riure i també plorar! 

De música poca però varem aprendre el que és un grup, a respectar-nos per diferents que siguem, a perdre el cul l'un per l’altre i tantes coses més que ens han fet madurar com a éssers especials. Per que cada un de vosaltres és especial, diferent i únic dins del grup!

Com deia, us heu fet grans!
I  el grup, tal com havia de ser, ha canviat... 
Hi ha gent que, per diverses raons, ha marxat i d'altres s’han incorporat, i fins i tot hi ha qui ha nascut dins de Ca La Pili!! 

Us he d’agrair que les persones que heu incorporat són les perfectes pel creixement del grup, són una gran aportació en tots els sentits! Per tot això, crec que és el moment de tancar oficialment una etapa i començar-ne una de nova: Adéu Ca La Pili "old generation" i... Hola Ca La Pili "new generation"!!!!!

Tots els "pegotes" i "pegotas" ja no seran considerats així! A partir d’ara seran considerats membres iguals als antics i... els nascuts a Ca La Pili, seran membres preferents i mimats per la resta!

1. AGNÉS
2. DORI
3. EMMA
4. EVA
5. FRIJOLITO/A
6. JAUME
7. JOSEP
8. LALI
9. LAURA
10. MARIONA
11. OSCAR
12. PAULA
13. PILI
14. PINA
15. ROBERTO
16. VICTORIA

Benvinguts al nou món de Ca La Pili!
Benvinguts al nostre nou blog! 

Pili.

2 comentaris:

Spiki ha dit...

Bravoooooooooo!!!! El Blog de Ca La Pili torna a la vidaaaaaa!!! I sembla que ha començat amb força això, eh??!! Un nou rentat de cara (gràcies súper-mami), una entrada de llagrimeta (gràcies súper-Pili), noves cares (gràcies súper-ja-no-pegotes)... això promet!!!
Això tan brutal que ens uneix (i ara no parlo del blog), simplement és increïble!!!
Murreu per tots i a mantenir-lo viu!!

Anònim ha dit...

OLE, OLE I OLE!!!!
VICTORIA