dijous, 19 de setembre del 2013

S'ha acabat el temps d'estiu






S’ha acabat el temps d’estiu. 
Ja tornem a ser aquí i, amb mes o menys ganes, tornem a la rutina diària.
Jo he fet els deures i envio fotos de l’estiu com ens va demanar la Mariona, encara que després passa de nosaltres i no fa res, oi Mariona?
Per a mi ha estat un estiu diferent. 
Normalment desapareixíem i fins setembre no sabíem res uns dels altres. Aquest any, serà perquè hi ha els nens, he tingut més contacte amb alguns de vosaltres i he pogut compartir alguns dies. Val a dir que altres heu seguit fent la vostra, que és el que toca, i no he sabut res de res de vosaltres.
Vaig estar veient els gegants de La Bisbal de l'Empordà amb l’ Emma i en Jaume i els seus papes, es clar. Barbacoa per dinar i sopar a un xiringuito. Va ser un dia diferent però bonic.
L’ Emma i els seus papes, van venir a Rosa Mar. He de dir que en Josep va anar i tornar amb bici des de Ripollet, està sonaaaat!!!!! I el més important: s’ho va passar bé a la platja! No les teníem totes però… va sortir bé. L’Emma va gaudir com un peix i la Mariona estava feliç recordant la seva infantesa a la Costa Brava. I jo feliç de veure’ls tant contents a tots.
Han anat passant els dies i ja tenim pràcticament la tardor aquí, i  amb ella la castanyada, activitat mítica a Calapili. Així que comencem a agafar calendaris i a marcar dates per reservar l’Estany o allà on la vulgueu passar.
Us desitjo a tots un bon temps de tardor!
Pili.


1 comentari:

En Massagran ha dit...

això, això, bon temps de tardor, de castanyes, de moniatos, de foc a terra, de llar de foc, de jugar a l'unno, jugar a la moneda, jugar al teto... m'estic estanyant a sobre!!